Kariyer Söyleşileri

Haber Tarihi :   24.04.2024

Fakültemiz tarafından düzenlenen Kariyer Söyleşileri etkinliği kapsamında 24.04.2024 tarihinde, Sivas Barosu Başkanı Av. Fatih SEVİM ve Baro Yönetim Kurulu üyesi Av. İrem Ongun GÖBEL Fakültemiz öğrencileri ile bir araya gelmiştir.

Etkinlikte, avukatlık mesleğine giriş, mesleğin önemi, mesleğin zorlukları ve hukuk pratiği (uygulaması) hakkındaki tecrübeler, avukatlık mesleğinin icrası vs. pek çok hususta bilgi verilmiş olup öğrencilerimizin avukatlık mesleğine ilişkin soruları cevaplandırılmıştır.

Değerli Baro Başkanımıza ve Baro Yönetim Kurulu üyemize; katılımları ve öğrencilerimize verdikleri değerli bilgiler ile hukuk eğitimine ve hukuk mesleğine ilişkin kıymetli tavsiyeleri için teşekkür ederiz.