İnsan Hakları Konferansı

Haber Tarihi :   01.11.2023

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ'ın katılımları ile 31.10.2023 Salı günü Saat 13.30 da Üniversitemiz Kültür Merkezi Kadı Burhanettin Salonunda Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı Sayın Prof. Dr. Muharrem KILIÇ tarafından 50. Yıl Etkinlikleri kapsamında 31 Ekim 2023 Salı günü  "İnsan Haklarının Kurumsallaşması: Ulusal İnsan Hakları Kurumları" başlıklı konferans verilmiştir.

Konferansta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ ve Dekanımız Prof. Dr. Ali TAŞKIN tarafından açılış konuşması yapılmıştır.

Toplantıya Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan UĞURLU, İdare Mahkemesi Komisyon Başkanı Ali Ersan TÜZÜNER, Vergi Mahkemesi Komisyon Başkanı Mustafa ŞAHİNLİ, Sivas Barosu Başkan Yardımcısı Av. Nihal ERÜÇ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ünal KILIÇ ve Prof. Dr. Hakan YEKBAŞ ile çok sayıda akademik personel ile öğrenciler katılmıştır.