Hukuk Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Haber Tarihi :   03.10.2022

Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın katılımıyla, 27 Eylül 2022 Salı günü gerçekleştirildi.

Fakültemizde düzenlenen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Fakültemiz Dekanı Ali Taşkın, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer ve fakültede görev yapan akademisyenler katıldı.

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, Dekanımız Prof. Dr. Ali Taşkın Fakülte çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirdi.

Program sonunda Rektör Yıldız, 2020-2022 yılları arasında doçentlik ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atamaları yapılan, öğretim üyelerine belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.

Akademik kurulların önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, ”Göreve geldiğimizden bu yana dikkat ettiğimiz konulardan biri akademik kurullardır. Akademik Kurul çalışmalarını her zaman yakından inceliyoruz.’’ dedi.

Toplantı sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, 2020-2022 yılları arasında doçentlik ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atamaları yapılan, öğretim üyelerine belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.